Παιδικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Τα ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ CYBERNET δημιούργησαν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πλήρως προσαρμοσμένα στην πραγματικότητα της Κύπρου μέσα σε μια ευρωπαϊκή προοπτική.

Elementary & Intermediate

Πρόκειται για ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα επιστήμης υπολογιστών από το εκπαιδευτικό τμήμα του CYBERNET, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά νεαρής ηλικίας.

Βασίζεται σε μια συνεχή εκπαιδευτική διαδικασία που αποτελείται από τάξεις, ασκήσεις, πρακτικές και έργα, η οποία αρχίζει με το Elementary Ι και ολοκληρώνεται με το Intermediate ΙΙΙ. Κάθε επίπεδο μπορεί να ολοκληρωθεί το εξάμηνο του φθινοπώρου (2 ώρες την εβδομάδα) ή το εξάμηνο του καλοκαιριού (15 ώρες εβδομαδιαίως). Στο τέλος του Intermediate ΙΙΙ τα παιδιά παρακολουθούν εξετάσεις για μία από τις ακόλουθες πιστοποιήσεις, ECDL, MOS και ΤΠΕ.

Υψηλότερο επίπεδο

Στο Υψηλότερο επίπεδο, εκείνοι οι σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημα, επιλέγουν έναν τομέα πληροφορικής που τους ταιριάζει και εξειδικεύονται στον συγκεκριμένο τομέα.

Η εκπαίδευση, η οποία παρέχεται από εκπαιδευμένους εκπαιδευτές, είναι ευχάριστη, συναρπαστική και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς όλα τα υλικά βασίζονται σε πραγματικά παραδείγματα καθημερινής ζωής. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και την προηγούμενη εμπειρία του παιδιού σας, το παιδί θα βελτιώσει τις γνώσεις του σε θέματα αριθμητικής, γλώσσας, κοινωνικών επιστημών, τεχνολογίας κλπ.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΤΩΝ

Elementary / Τάξεις A-C

Οι μαθητές εξοικειώνονται με το λειτουργικό σύστημα των Microsoft Windows, μαθαίνουν την αρχιτεκτονική του υπολογιστή και τα σημεία προσοχής όταν χρησιμοποιούν έναν υπολογιστή. Επίσης, ασχολούνται με τη ζωγραφική και τις κινούμενες κινήσεις, βελτιώνουν τις γνώσεις τους στην αριθμητική, εξοικειώνονται με το πληκτρολόγιο και τα γράμματα.

Elementary / Τάξεις D-F

Στόχος του προκαταρκτικού ενδιάμεσου επιπέδου είναι να έρχονται σε επαφή τα παιδιά με τον προγραμματισμό, να μαθαίνουν θεμελιώδεις σημασίες, να αποκτούν γνώσεις πληροφορικής σε πολλαπλά επίπεδα αλλά και εγκυκλοπαιδικές τεχνολογικές γνώσεις με τη βοήθεια υπολογιστή. Μάθουν πώς να σερφάρετε στον παγκόσμιο ιστό και κάνουν την πρώτη επαφή με τα πολυμέσα.

ΓΙΑ μαθητές γυμνασίου και ΛΥΚΕΙΟΥ

Προχωρημένοι Μαθητές

Στη CYBERNET επιτυγχάνουμε εξαιρετικά αποτελέσματα, αφού τα προγράμματα παρακολούθησης των φοιτητών μας σχεδιάστηκαν ειδικά με βάση την ηλικία και το γνωστικό τους επίπεδο. Με τα σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης στην τεχνολογία των πληροφοριών και με λογική ροή της μάθησης, προσφέρουμε στους μαθητές μας μοναδικές προμήθειες χρήσιμες τόσο για τις επιδόσεις τους στις σχολικές δραστηριότητες όσο και για τη συνέχιση των σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και περαιτέρω στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Οι μαθητές αυτού του μαθήματος: